SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu'nun ''Canı çıkacısa'' dediği derneğin başkanı gözaltında

Soylu'nun ''Canı çıkacısa'' dediği derneğin başkanı gözaltında

19 Mart 2021 Cuma - 10:58




İnsan Hakları Derneği'nin Eş Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan bu sabah gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Soylu, Gara operasyonuna ilişkin Meclis'te yaptığı konuşmada İnsan Hakları Derneği'ne ''Canı çıkasıca dernek'' diyerek tepki göstermişti.





İnsan Hakları Derneği'nden (İHD) yapılan açıklamada, "Eş Genel Başkanımız Öztürk Türkdoğan bu sabah gözaltına alındı" ifadeleri yer alırken, söz konusu gözaltının nedeni hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

"BİR TANESİ İÇİN BİR LAF SÖYLEDİLER Mİ?"

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gara operasyonu ve 13 şehide ilişkin Meclis'te yaptığı konuşmada İnsan Hakları Derneği'ne (İHD) tepki göstermişti. Bakan Soylu "1984'ten bu yana terör örgütü, 6 bin 21 sivil katliam gerçekleştirdi. O İHD denilen canı çıkasıca dernek, bir tanesi için bir laf söyledi mi, onun peşine takılıyorsunuz. Devlet burada üzerine düşen her şeyi yapmıştır" ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap