SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu: ''O mesajlar kalbime dokundu''

Soylu: ''O mesajlar kalbime dokundu''

13 Nisan 2020 Pazartesi - 15:10




İstifa kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından reddedilen ve İçişleri Bakanlığı görevine devam eden Süleyman Soylu "Şehit çocuklarının 'Bizi bir kez daha babasız bırakma' şeklindeki mesajları beni etkiledi. O mesajlar kalbime dokundu" dedi.





İstifa kararının AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmemesinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Şehit çocuklarının 'Bizi bir kez daha babasız bırakma' şeklindeki mesajları beni etkiledi. O mesajlar kalbime dokundu" dedi.

Soylu, A Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

İstifası Cumhurbaşkanlığı'ndan dönen Süleyman Soylu'dan beklenen açıklama geldi.

Soylu, "Cuma gecesi yaşananlara kayıtsız kalmak bigane sorumsuzluk olurdu. Şehit çocuklarının 'Bizi bir kez daha babasız bırakma' şeklindeki mesajları beni etkiledi. O mesajlar kalbime dokundu. Milletimizin iyi niyetten şüphesi olmaması beni çok etkiledi. Devlet Bahçeli'nin sorumluluğa çağıran mesajı çok önemliydi. Kendisine teşekkür etmek için telefon açacağım" ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap