SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu, bir Ankara'da bir Trabzon'da

Soylu, bir Ankara'da bir Trabzon'da

07 Temmuz 2015 Salı - 09:54








AK Parti Trabzon Milletvekili ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu seçim öncesinde sergilediği dur durak bilmeyen performansını seçim sonrasında da sürdürüyor. Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna elini rahatlıkla uzatan Soylu'yu bir Hakkari'de, bir Ağrı'da, bir Diyarbakır'da görüyoruz. Bu da demek oluyor ki, Sayın Soylu sadece bir şehirle ya da bölgeyle ilgili değil, tüm Türkiye'nin sorunlarıyla ilgili fikirler ve çözümler üretmeye çalışıyor. Bu enerjiyi nereden bulduğunu da merak etmiyor değilim... Bir bakıyorsunuz Trabzon'da, bir bakıyorsunuz Güneydoğu'da ortaya çıkıyor. Böylece seçimden sonra bir daha Trabzon'a hiç uğramayacağı söylentilerini de boşa çıkarmış oluyor.

Yorulmak bilmeyen, dinamik bir siyasetçi olan Soylu'nun bu çalışmalarını takdir etmemek elde değil. Sayın Soylu sadece seçildiği Trabzon'la ilgili değil, Türkiye'nin bütün illerine kucak açan, sorunlara el atan bir vekil profili çizmeye çalışıyor. Tam da Türkiye'nin ihtiyacı olan bir milletvekilliği profili. Türkiye'nin bütün meseleleriyle ilgili oturaklı beyanlarıyla gündeme gelen Soylu'nun çözüm sürecinden tutun da koalisyon hükümetinin nasıl kurulacağıyla ilgili demeçleri onun sıradan bir milletvekili profili çizmeyeceğinin habercisi gibi... AK Parti'nin içinde yer aldığı bir koalisyon hükümetinde Soylu'nun bu enerjisiyle birçok görevi hak ettiğini düşünüyorum. Zira Soylu sergilediği performansla diğer milletvekillerinin çoktan önüne geçmiş durumda. Bakanlık ya da başbakan yardımcılığı gibi görevleri rahatlıkla yürütebilecek bir donanıma ve birikime sahip.

TURGUT AYDIN KİME SİTEM ETTİ?

A-101 marketler zinciri, English Home ve Memorial hastaneleri gibi Türkiye’deki önemli yatırımların sahibi olan, şehrimizin gururu Trabzonlu işadamı Turgut Aydın, Trabzon’da bir otelde iftar yemeği düzenledi. İftar organizasyonuna Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon eski milletvekilleri Faruk Özak ve Asım Aykan, boksör Selçuk Aydın, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu, Arzu Yalçınalp, Bayram Öztürk, TFF eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Beyazlı, Estonya Fahri Konsolosu Zeyyat Kafkas, milletvekili adaylarından Salih Cora, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Sri Lanka Trabzon Fahri Konsolosu Atilla Ataman, Trabzonspor başkan adayı işadamı Celil Hekimoğlu ile spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeğinin sonunda katılımlarından ötürü davetlilere teşekkür eden Trabzonlu işadamı Turgut Aydın, beklediğinin çok altında katılım olduğu için duyduğu üzüntüyü dile getirerek sözlerine başladı. Aydın, AK Parti'den kendisine saldıranlar karşısında destek olan eski AK Partili milletvekillerine teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap