SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu baba ocağında

Soylu baba ocağında

18 Mayıs 2015 Pazartesi - 14:44




Seçim çalışmaları kapsamında Of İlçesi'ni ziyaret eden Süleyman Soylu ilçe merkezinde kalabalık partili grubu tarafından karşılandı





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, muhalefet partisi liderlerinin 7 Haziran sonrası siyasi hayatlarının sona ereceğini belirterek "Onlar sanıyorlar ki 7 Haziran'dan sonra bizler siyasetimize devam ederiz. Şuraya yazıyorum; 7 Haziran akşamı ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu var ne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli var ne de HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş var. Üçü de olmayacak siyasi hayatın içinde" dedi.

İlçe merkezinde Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ve partililer ile birlikte esnafı gezen Soylu, teker teker vatandaşlarla tokalaşan, sorunlarını, istek ve taleplerini dinledi, Süleyman Soylu’ya TS Clup ziyaretinde ise Trabzonspor atkısı hediye edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap