SON DAKİKA



Haber > Gündem > Söylemlerimizi de çalıyor!

Söylemlerimizi de çalıyor!

28 Ekim 2013 Pazartesi - 20:29




Kılıçdaroğlu, "Van Denizi dedik, Başbakan gaf sandı. Şimdi "Orası denizdir' diyor. Yasa önerilerimiz yetmedi şimdi de söylemlerimizi de çalıyor" dedi.





TWITTER'DAN BAŞBAKAN'A CEVAP CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Van Denizi dedik, Başbakan gaf sandı. Şimdi "Orası denizdir' diyor. Projelerimiz, yasa önerilerimiz yetmedi; söylemlerimizi de çalıyor" dedi. Kılıçdaroğlu, bundan 2,5 yıl önce kendisini Van Gölü yerine "Van Denizi' dediği için "Kılavuzunuz doğru olmayınca gölü deniz zannedersiniz" sözleriyle eleştiren ancak Van ziyaretinde aynı ifadeyi kullanan Başbakan Erdoğan'a twitterdan yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Van Denizi dedik, Başbakan gaf sandı. Şimdi "Orası denizdir' diyor. Projelerimiz, yasa önerilerimiz yetmedi; söylemlerimizi de çalıyor" dedi. "SİZİN GİBİ, VAN DENİZİ DİYORUZ" Başbakan hafta sonu gittiği Van'da, "Van, denizi olan, ekmeğini bir ölçüde denizden kazanan illerimizden biri. Varsın haritalarda göl denilsin. Biz ona sizlerin dediği gibi "Van Denizi' diyoruz" demişti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap