SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soyadını değiştirmek için başvurdu

Soyadını değiştirmek için başvurdu

23 Haziran 2016 Perşembe - 15:03




Adana'da eşini öldürdükten sonra 15 yıl hapis cezasına çarptırılan ve daha sonra 50 bin lira kefaletle serbest bırakılan Çilem Karabulut, soyadını değ





Çilem Karabulut, 20 Haziran Pazartesi günü akşam 50 bin lira nakdi kefaletle serbest kalmış ve tahliye olduktan sonra, "İlk işim kocamın soy ismi olan Karabulut soyadını değiştirmek" olacak demişti. Karabulut, bugün Yüreğir İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne giderek soyismini değiştirmek için başvuru yaptı. Görevliler önce soyismini neden değiştirmek istediğini sordu. Karabulut, eşinin hayatını kaybettiğini bu nedenle onun soyismini taşımak istemediğini söyledi. Görevliler Karabulut'a eşinin hayatını kaybettiğini, onun soyismini taşımak istemediğini, babasının soyismini almak istediğini belirten bir dilekçe getirmesini söyledi. Bunun üzerine Karabulut bu belgeleri tamamlamak için nüfus müdürlüğünden ayrıldı. Karabulut önümüzdeki günlerde belgeleri tamamlayıp tekrar ilçe nüfus müdürlüğüne gelerek Doğan soyadını alacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap