SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sonuç yok, tek çare Baykal

Sonuç yok, tek çare Baykal

08 Aralık 2013 Pazar - 18:27




Savcılık ve bilişim polisi, serbest bırakılan A.Ö.'nün ABD'den verilen "Fake IP"sinin rastgele ve yurtdışından seçildiğini tespit etti.





Deniz Baykal'ın CHP Genel başkanlığı'ndan istifa etmesine neden olan kasetle ilgili üç yıldır süren ve iki savcı değiştiren soruşturma kapsamında şimdiye kadar ABD'nin verdiği bilgi doğrultusunda Bursa'dan IP adresi belirlenen bir kişinin sorgulandığı, bu kişinin de olayla ilgisinin bulunmadığı ortaya çıktı. Savcılık ve bilişim polisi, serbest bırakılan A.Ö.'nün ABD'den verilen "Fake IP"sinin rastgele ve yurtdışından seçildiğini tespit etti. Üst düzey bir savcılık yetkilisi, Türk siyasetinde dengeleri değiştiren olayın çözülmesi için onlarca kurumla ve uzmanla yazışma yaptıklarını ancak sonuç alamadıklarını belirterek şunları söyledi: "Hiçbir şey bulamadık. Tek çare kaldı, bu olay ancak sayın Baykal bize yardımcı olursa çözülür. Aksi takdirde, bunu yapanları ortaya çıkarmamız artık çok zorlaştı. Ama yine merak edilmesin dosya kapanmaz. Veya sizin gazetecilik deyiminizle tozlu raflarda yerini almaz. Yarın birileri çıkar, biz çektik, biz internete koyduk der soruşturma sonlanır."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap