SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sonsuza dek bizimlesin

Sonsuza dek bizimlesin

11 Mayıs 2017 Perşembe - 10:01








Kendilerini tarihçi olarak addeden Yavuz Bahadıroğlu, Mustafa Armağan ve Süleyman Yeşilyurt'un Atatürk'e yönelik sözleri tüm Türkiye'de bomba etkisi yaptı. Türk milleti bu duruma kayıtsız kalmadı ve Ata'sına bir kez daha sahip çıktı.

İNFİAL YARATTILAR

Tvnet'te yayınlanan "Derin Tarih" programında Atatürk’e ve manevi kızı Afet İnan’a, internetteki bir videoda da annesi Zübeyde Hanım’a hakaret edilmesine tepkiler çığ gibi büyüdü. Mustafa Armağan'ın sunduğu programda, kendilerini vatanperverliğin ötesinde tarihçi olarak lanse eden Yavuz Bahadıroğlu ve Süleyman Yeşilyurt'un sözleri infial yarattı.

ATATÜRK SEVGİSİ

Şu bilinmeli ki; vatan toprağına göz dikenlerin emellerini hüsrana uğratan, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran, dünyanın hayranlıkla andığı, ülke sevgisini yüreğinde büyüten Atatürk'ü hedef seçen bu tarihçiler şimdi Türk milletinin öfkesiyle karşı karşıya. Yine de bu ülkede cumhuriyet adına gereğini yapacak olan kişilerin savcılar ve hakimler olduğunu hatırlatıyoruz.


İŞTE O TARİHÇİLER

Yavuz Bahadıroğlu, Süleyman Yeşilyurt, Mustafa Armağan

NE DEMİŞLERDİ... Tvnet kanalında Mustafa Armağan'ın sunduğu, Süleyman Yeşilyurt ve Yavuz Bahadıroğlu'nun katıldığı 'Derin Tarih' adlı programda Atatürk ve manevi kızı Afet İnan hakkında harakete varan sözler kullanılmıştı. Yeşilyurt, "Afet İnan hiçbir zaman manevi evlat değildir. Çankaya'nın nikahsız First Lady'sidir" demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap