SON DAKİKA



Haber > Gündem > Son seçim anketlerini doğrulayan AK Partili kadının yeni üye sitemi!

Son seçim anketlerini doğrulayan AK Partili kadının yeni üye sitemi!

24 Ekim 2021 Pazar - 15:05




Son seçim anketleri AKP’deki oy erimesini gözler önüne sererken AKP’li bir kadının Gaziantep AK Parti İl Başkanı’na sitemi gerçekleri bir kez daha ortaya çıkardı.





Gaziantep AK Parti İl Başkanı parti çalışanlarından yeni AK Parti üyesi istedi. Aldığı cevap AKP’nin son seçim anketlerini haklı çıkardı. Vatandaş artık AK Parti’nin boş vaatlerine inanmıyor.

Gaziantep AK Parti İl Başkanı partililere yönelik yaptığı konuşma esnasında Yeni AK Partili üye sayısının artırılmasını istedi. AK Partili olduğu tahmin edilen bir kadın ise Başkan’a şok bir cevap verdi.

SEÇİM ANKETLERİNİ HAKLI ÇIKARAN SİTEM

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda  konuşan Mehmet Eyup Özkeçeci partililere seslenerek “Çevrenizde kim varsa eşiniz, dostunuz, akrabanız lütfen üye yapın. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizim sayımızla dünyaya kafa tutacak” diye konuştu.

Konuşmasını yarıda bölen bir AK Partili kadın ise “Başkanım olmuyorlar, olmuyorlar. Siz bize yalan söylüyorsunuz diyorlar" diye Gaziantep AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci’ye sitem etti.


AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'ndaki bu diyalog AK Parti’nin oy oranının erdiğini gösteren seçim anketlerini bir kez daha haklı çıkardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap