SON DAKİKA



Haber > Gündem > Son kez adayım

Son kez adayım

07 Temmuz 2013 Pazar - 09:31




Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, köy muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda önümüzdeki dönem belediye başkanlığına son kez aday olacağın





Yusuf KESKİN Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Yomra Belediye başkan adayı olduğunu dün düzenlediği toplantıda açıkladı. Yomra köy ve mahalle muhtarlarının eksiksiz katıldığı toplantıda Başkan Sağıroğlu, son kez ilçe halkından destek isteyeceğini belirtti. Sağıroğlu, "9 yıllık görev süresince bütün mahalle hudutları itibariyle ana yolları bırakın tüm anayolları asfaltladık, betonladık. Önümüzdeki dönem Allah kısmet ederse bir tane daha ekskavatör alacağız. 1. yılımızda bütün anayollarımızın genişlemesi bitecek. 2. yıl itibariyle o köylerde asfaltlanmamış, betonlaşmamış yol kalmayacak. Bu size taahhüdümdür. Büyükşehirin külfeti var. Ben büyükşehire en çok destek verenlerden biriyim. Bu işin nimeti olduğu kadar külfeti de vardır. Bunu da önümüzdeki günlerde aktaracağım" dedi. 9 YILDIR BELEDİYE BAŞKANI Sağıroğlu, şöyle devam etti: "9 yıldır belediye başkanlığı görevimi yürütüyorum. Bu süreç içinde benden talebi olan arkadaşlarımın taleplerini elimden geldiğince çözmeye çalıştım. Bir tanenizin talebini geri çevirmemeye çalıştım. Acil olan talepleriniz için size bir pay ayırdık. Rica ediyorum hakikaten acil olan yatırımlarınızı, programlarınızı bana getirin, onları yapalım, yapamadıklarımızın ihalelerini yapalım. Biz birileri gibi konuşmayız, serzenişte bulunmayız. Biz iş yaparız. Ayrıca önümüzde mübarek Ramazan ayımız var. İhtiyaçlı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını beraberce karşılayacağız. Kimseyi rencide etmeden bunu yapacağız. Muhtarlarımız gerçekten ihtiyaçlı olan vatandaşlarımızın listesini bana getirsin. Onlara kumanyalar vereyim ve Ramazanı barış ve kardeşlik içinde dayanışma içinde geçirelim."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap