SON DAKİKA



Haber > Gündem > Son günlerin en iğrenç haberi! Kızlardan biri engelli...

Son günlerin en iğrenç haberi! Kızlardan biri engelli...

14 Haziran 2019 Cuma - 11:49




Erzurum'da dini nikahlı işitme engelli eşinin kızları biri engelli 10 ve 9 yaşlarındaki iki kızına şiddet uygulayıp, cinsel istismarda bulundu.





Gaziantep'de yaşayan C.O. sosyal paylaşım sitesinden kendisi gibi işitme engelli Sinan S. ile tanıştı. C.O. kızları ile birlikte geçen yıl Mayıs ayında Erzurum'a gelerek Sinan S. ile yaşamaya başladı. İddiaya göre Sinan S., bir süre sonra C.O.'nun kızları D.O. ve H.O.'ya istismarda bulunmaya başladı. Son olarak geçen 6 Kasım'da Sinan S. kız çocuklarını darbetti. Bağrışları duyan komşuların ihbarı üzerine Sinan S. gözaltına alındı. Şikayet üzerine Sinan S., 7 Kasım 2018 günü tutuklanarak cezaevine kondu. İki kız çocuğu da devlet korumasına alındı. Sinan S. hakkında Erzurum 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

ÇOCUK PSİKİYATRİ DOKTORU TANIK OLARAK DİNLENDİ

Erzurum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen ikinci celsede tutuklu Sinan S. ile imam nikahlı eşi ve avukatlar hazır bulundu. Duruşmada H.O. ve D.O.'nun kaldığı Sevgi Evleri'nde görevli çocuk psikiyatri doktoru tanık olarak dinlendi. İlk duruşmada çocukların Sinan S. ile karşılaşmasının ardından şikayetlerinin arttığını söyleyen doktor, "Çocuklar kuruma ilk geldiğinde şikayetleri daha azdı. D.'ye yalnızca ilaç başlamıştım. Ancak geçen duruşmada Sinan ile karşı karşıya gelmişler. O günden itibaren ikisinin de semptomlarında artış oldu. H.'ye de ilaç başladık. Sinan'ın kendilerini gelip götürmesinden korkuyorlar. D. rüyasında Sinan ile kavga edip, savaştığını gördüğünü söylüyor. Bu yaştaki çocukların, böyle olayları kurgulayarak yalan söylemesi mümkün değil" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap