SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sokak röportajında 'uyuşturucu satıyorum' demişti: O şahıs yakalandı!

Sokak röportajında 'uyuşturucu satıyorum' demişti: O şahıs yakalandı!

04 Ağustos 2023 Cuma - 10:40




İstanbul’da yapılan bir sokak röportajında “Uyuşturucu satıyorum” diyerek sosyal medyada gündem olan U.A. isimli kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı





İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde gerçekleştirilen bir sokak röportajında, şoke edici bir itiraf ortaya çıktı. Mikrofon uzatılan genç, “İllegal ne iş yapıyorsunuz?” sorusuna açık bir şekilde "Ben hap satıyorum, uyuşturucu satıyorum. Dolandırıcılık yapıyorum." şeklinde yanıt verdi.

Olayın yaşandığı sokak röportajında, soruyu soran kişinin "Şaka mı, ben senin yapmadığını ümit ediyorum." şeklindeki sözlerine ise genç, cesur bir tavırla "Şaka değil, yapıyorum. Bunları yayınlayabilirsiniz. Bu devirde yapılmayacak iş değil." şeklinde karşılık verdi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük tepki oluştu.

Sosyal medyadaki tepkilerin ardından İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, şüphelinin kimliğini tespit ederek Sancaktepe'de ikamet ettiği yeri belirledi.

UYUŞTURUCU VE DOLANDIRICILIK YAPAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

U.A. isimli şüphelinin evine operasyon düzenlendi ve operasyon kapsamında U.A. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin evinde yapılan aramalarda ise 51 adet tabanca fişeği ele geçirildi.


U.A.'nın uyuşturucu ve dolandırıcılık gibi çok sayıda suçtan kaydı olduğu tespit edildi. Bu doğrultuda U.A. hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirmek" suçundan adli işlem başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap