SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sokak röportajında AKP'yi savunan eşine: Cebinde yol paran yok!

Sokak röportajında AKP'yi savunan eşine: Cebinde yol paran yok!

11 Ağustos 2022 Perşembe - 11:52




Bir kadın, sokak röportajında hükümeti savunan eşine itiraz etti.





Bir aile, Halkın Haberi YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında konuştu. Ekonominin durumuna ilişkin konuşan karı-koca, birbiriyle tartıştı.

"Benim düşüncem devlet yapacağı her şeyi yaptı, yapıyor da. Devlet de yanımızda, başımızda. Allah eksik etmesin. Ama fırsatçılar var, o fırsatçılardan Allah bizi korusun" diyen eşine, kadın itiraz etti.

"Kendisi Alışveriş Yapmıyor, Bilmiyor Fiyatları"

Eşiyle oldu bitti aynı düşüncede olmadıklarını belirten kadın, "Çünkü kendisi alışveriş yapmıyor, ben gidiyorum alışverişi yapan benim. O bilmiyor fiyatları. Nakit paramız olmuyor, kredi kartıyla alıyoruz. Yalansa beni düzeltsin" dedi. 

Eşinin "Her şeyimiz var" demesi üzerine "Neyimiz var evimizde?" diye soran kadın, "Açayım cüzdanımı 5 liram var. Kendisinin de parası akbilinde yoktu, benden para istedi" dedi.


"Dışarıda Bir Su Bile Almak İstemiyorum"

"Tasarruf zaten ediyorduk, şimdi tamamene sıktık" diyen kadın, "Dışarı gittiğimizde, kendisi de söylesin bir su bile almak istemiyorum. Artık suyun bile fiyatı ne kadar olmuş. Lokantaya falan hiç giden insan değildik, bir çocuklarımıza tavuk döner alırdık. Artık kendisi söylesin onu da alamaz olduk. Şimdi dışarı gitsek ben hesap yapıyorum evden ne koysam götürsem diye, aman çocuklar dışarıda açım demesin. Bir simit bile almıyoruz. Ama eşim 'Allah devlete zeval vermesin' diyor başka bir şey söylemiyor. Tamam biz de aynı şeyi söylüyoruz. Ama böyle olmaz" ifadelerini kullandı.

Beğendim
11
Sevdim
6
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap