SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sokak ortasında tekme tokat kavga

Sokak ortasında tekme tokat kavga

23 Haziran 2012 Cumartesi - 15:01




Trabzon'da yol verme meselesinden polis memuru V. Ö. ile dolmuş şoförü Ö. U. İ. arasında kavga çıktı. Bu sırada polisin silahı yere düştü. Dolmuş şofö





POLİS BÖYLE YAPARSA TRABZON'da yol verme meselesi polis memuru ile sürücüyü karşı karşıya getirdi. İddiaya göre, 61 D 0952 plakalı minibüsün sürücüsü Ö.U.İ. (39) ile 55 RY 955 plakalı aracın sürücüsü Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru V.Ö, (26) arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. TABANCAYI DÜŞÜRDÜ BAŞINA darbe alan dolmuş sürücüsü kanlar içinde kaldı. Olay esnasında polis memurunun belindeki tabanca yere düştü. Kavga, çevrede bulunanların müdahalesiyle önlendi. Yere düşen tabanca ise polis memuruna teslim edildi. V.Ö. olay yerinden uzaklaşırken, yaralanan dolmuş şoförü Ö.U.İ., tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap