SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sokağa çıkma paniği canlarına mal oldu!

Sokağa çıkma paniği canlarına mal oldu!

11 Nisan 2020 Cumartesi - 14:16




İçişleri Bakanlığı'nın 300 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan etmesinin ardından birçok kişi market ve benzin istasyonlarına akın etti. Kuşadası'nda meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.





İçişleri Bakanlığı, 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağı getirildiğini duyurmuştu. Kararın beklenmedik biçimde açıklanması nedeniyle paniğe kapılan insanlar, marketlere , benzin istasyonlarına hücum etti, uzun kuyruklar oluştu. Araç yoğunluğunun yaşandığı Kuşadası'nda ise meydana gelen kazada iki kişi yaşamını yitirdi. 

Sokağa çıkma yasağının  açıklanmasıyla market ve fırınlara gitmek için evlerinden çıkanların oluşturduğu trafik yoğunluğunda meydana gelen kazada iki kişi öldü.

Kaza, saat 23:00 sıralarında Süleyman Demirel Bulvarı’nda meydana geldi. Motosiklete kız arkadaşıyla binen Raşit Dirik (26) yoğunlaşan trafikte, aşırı hızın da etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Kazada Cisil Daşhan(29) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Raşit Dirik Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak hayatını kaybetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap