SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sınırda sorun kalmayacak!

Sınırda sorun kalmayacak!

08 Nisan 2017 Cumartesi - 09:38




Bakan Soylu Sarp Sınır Kapısı’nda müjdeyi verdi.





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sarp Sınır Kapısı’nda tırcıların 8-10 saatte gidecekleri yere 8-10 günde gittiklerinden şikayet etmeleri üzerine, “Çalışma yapılıyor, sorunu çözeceğiz” dedi.

GÜNLERCE BEKLİYORLAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Artvin’de gerçekleştirdiği miting öncesinde Sarp Sınır Kapısı’na sürpriz bir ziyaret yaptı. Sarp Sınır Kapısı’nda tırcıların sorunlarını dinleyen Bakan Soylu’ya bir vatandaş “8-10 saate gideceğimiz yolu 8-10 günde dönüyoruz. Gürcistan kendi tırlarına önem verip öncelik tanıyor” serzenişinde bulundu.

SORUNU ÇÖZECEĞİZ

“Nasıl böyle olur” diyen Bakan Soylu, tırcıların sorunlarını tek tek not aldı. Bakan Soylu, “Çalışma yapılıyor, sorunu çözeceğiz” dedi. Daha sonra Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Bakan Soylu’ya lojistik sektörünün modernizasyonu süresince karşılaştığı sorunları ve Gürcistan ile sınır geçişinde yaşanan aksaklıkları belirterek, çözüm konusunda destek istedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap