SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sınırda patlama!

Sınırda patlama!

15 Ocak 2014 Çarşamba - 19:09




GAZİANTEP' in Karkamış İlçesi'nin karşısındaki Suriye'nin Halep kentine bağlı Carablus ilçesinde bomba yüklü bir araçla saldırı yapıldığı bildirildi.





Bombalı araçla yapılan ve çok sayıda kişinin öldüğü ileri sürülen saldırıda yaralanan çok sayıda Suriyeli ise yakınları tarafından tedavi için Gaziantep'in Nizip ilçesine getirildi. Geçen hafta şiddetli çatışmalarla gündeme gelen İslami Cephe kontrolündeki Karkamış'ın karşısındaki Carablus' ta öğleden sonra büyük bir patlama meydana geldi. Kısa süre sonra patlama sırasında yaralanan aralarında kadın ve çocukların da olduğu çok sayıda kişi araçlarla Türkiye sınırına getirildi. Yerel kaynaklar ilçedeki bir kontrol noktasında bomba yüklü bir aracın infilak etmesiyle patlamanın meydana geldiği ve çok sayıda kişinin öldüğünü söyledi. Patlamada yaralanan ve sınır hattına getirilenler ise ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Nizip Devlet Hastanesi'ne getirilen 20'yi aşkın Suriyeli' den durumu ağır olanlar ilk müdahalelerinin ardından Gaziantep'teki hastanelere sevk edilirken, güvenlik güçleri Karkamış sınırındaki önlemlerini artırdı. Kaynak: DHA
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap