SON DAKİKA



Haber > Gündem > Skandal patladı! Dünya şokta, Finlandiya'nın müstakbel lideri ifşa oldu

Skandal patladı! Dünya şokta, Finlandiya'nın müstakbel lideri ifşa oldu

06 Temmuz 2023 Perşembe - 10:08




Sanna Marin'in barda olay olan görüntülerini yeni yeni unutan Finlandiya'da bu sefer bambaşka bir olay patlak verdi. Muhalefetin önemli isimlerinden solcu vekilin yıllar önce çekilmiş kareleri dünya basınında ses getirdi.





Finlandiya'da dünyanın en genç başbakanı olarak kayıtlara geçen Sanna Marin, yaptıklarından çok geçtiğimiz yıl gittiği bir partide görüntülenmesiyle dünyada tanındı. sabaha karşı 04.00 sularında bir gece kulübünde çekilen karelerde Marin'in Helsinki'nin başkentindeki bir gece kulübünde dans ettiği görüldü.

YAKIN TEMAS

Bu görüntü dünya medyasında sansasyonel bir etki bırakırken Marin'in evli olduğu halde bir başka erkekle samimi görüntüleri eleştirilerin odağı oldu. Kadın başbakan, çekilen videonun 'özel bir evde' kaydedildiğini ve 'arkadaşlarıyla bir akşam geçirdiğini' açıkladı.

Ancak kayıt, Marin'in davranışlarının Finlandiya'nın 'itibarını ve güvenliğini' baltalamakla suçlandığı düzinelerce eleştiriyi engelleyemedi. Bu olaydan kısa bir süre sonra Marin, uzun yıllardır birlikte olduğu eşi Markus Raikkonen'den boşandı. Yerel basın o dönem Marin'in ayrılığını bu olaya bağlamıştı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap