SON DAKİKA



Haber > Gündem > Skandal İzmir tweetinde ilk ifade

Skandal İzmir tweetinde ilk ifade

06 Ocak 2017 Cuma - 12:55




'Neden İzmir'de patlama olmuyor' tweetine yönelik suç duyurusu sonrasında twitin atıldığı hesabın sahibi Elif Şirin ilk ifadesini verdi.





İzmir Barosu 'Neden İzmir'de patlama olmuyor' tweeti  atan Elif Şirin hakkında suç duyurusunda bulundu. Elif Şirin o satırlarla ilgili olarak emniyete ve savcıya ifade verdi.

''HESABIMI 5-6 KİŞİ KULLANIYOR!''

Paylaşımı kendisinin yapmadığını iddia eden Elif Şirin"Twitter ve Facebook hesabım işyerimde sürekli açık ve 5-6 kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Fark ettiğimde çoktan paylaşılmıştı ve düzeltmek için iş işten geçmişti" dedi.

''BENİM DIŞIMDA GELİŞTİ''


Elif Şirin "İşin bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim. Açıkçası çok şaşırdım ve korktum. Hiçbir partiye üye değilim. Daha önce de hiçbir politik paylaşımım olmamıştı. Ülkesine, bayrağına, yurduna saygılı bir insanım. Kim başka bir insanın ölmesini ister ki... Ben böyle bir insan değilim, benim de çocuğum var. Böyle bir temennide bulunmak için insanlıktan çıkmış olmak gerekir. Olaylar gerçekten tamamen benim dışımda gelişti. Bu yüzden çok üzgünüm. Avukatımla birlikte açıklama yapıp kamuoyundan özür dileyeceğim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap