SON DAKİKA



Haber > Gündem > Siyasi partilere çağrı

Siyasi partilere çağrı

14 Mart 2016 Pazartesi - 19:29




Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası Ankara saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada siyasi partilere çağrıda bulundu.





Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası Ankara saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada siyasi partilere çağrıda bulunarak, ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan bütün partilerin yine bir araya gelerek terör saldırısı karşısında ortak bir deklarasyon yayınlamasının, Türkiye kamuoyunun içine itilmeye çalışıldığı bu ortamda önemli bir mesele olacağını ve Türkiye kamuoyunda teröre karşı ortak bakış açısı oluşturacağına inanıyoruz’’ dedi.

Kurtulmuş, ''Terörün amacı halkımızı karamsarlığa itmek. Şiddete asla alışmayacağız. Milli duygularla saldırılara göğüs gereceğiz. Demokratik siyaseti asla bırakmayacağız. Herkesi bu saldırıyı lanetlemeye davet ediyoruz. Siyasi partiler hükümete destek olmalı. Sayın Devlet Bahçeli'ye teröre karşı duruşu nedeniyle teşekkür ederiz'' şeklinde konuştu.

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, ''Bir kadının canlı bomba olduğu kesindir. Canlı bombanın kimliği DNA testi sonucu netleşecektir. Erkek şahsın kimliği ise henüz belirlenemedi. Şu anda 10 kişi gözaltında, 10 kişi de aranıyor. Tüm bağlantılar ortaya çıkartılacak. Örgütler taşeronlar kullanabiliyor'' dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap