SON DAKİKA



Haber > Gündem > Siyasette yeni dönem!

Siyasette yeni dönem!

09 Kasım 2015 Pazartesi - 09:33








Seçimlerin ardından yeni bir döneme girdik! Herkesi siyasi şoka uğratan bu seçim sonuçlarını kimse beklemiyordu. Hele ki; yüzde 49-50’yle kazanan taraf bile böyle bir sonucu hiç beklemiyordu. Yeni dönemde ‘yeniden tek başına iktidar’ diyen AK Parti, büyük bir zaferle çıktığı 1 Kasım seçimlerinden önce, önceki hatalarının farkında olarak daha insan odaklı bir siyasete yöneldi ve kazandı.

7 Haziran’da halkın verdiği mesajı doğru okuyan AK Parti, seçim stratejisini ve hedeflerini doğru planlayarak tekrar güven inşa etti ve tekrar halkın onayını almasını bildi. Tabi bunda 7 Haziran sonrası yaşanan ekonomik hareketlenmeler, terörle verilen mücadeledeki başarı ve diğer partilerin duruşları ve liderlerinin tavırları da çok etkili oldu. Şimdi beklenti, verilen vaatlerin yerine getirilmesi.

Tek başına iktidar olmanın keyfini süren AK Parti de verdiği vaatleri yerine getirmenin gayreti içinde. Ekonomide istikrar sinyalleri ve bu seçimin en büyük getirisi olan terörle verilen mücadelenin kararlılıkla ve sonuç alıcı bir şekilde sürdürülmesi olumlu gelişmeler. Yani şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki; bu zamana kadar hep seçime kadar süren vaat ve icraatların, seçim sonrası da devam ettirilmesi bir ilktir.

İlk günkü aşkla değil belki ama iktidar gücünün pekiştirilmesi ve daha sağlam sürdürülmesi adına yeni dönemde yeni siyaset anlayışı bu olacak gibi... 1 Kasım seçimlerinden demokratik bir zaferle çıkan AK Parti’yi tebrik etmek ve kabullenmek erdemliliğini göstermek gerekir. Sonuçta; bu ülkede yaşayan ve oy kullanan her iki kişiden biri AK Parti’ye oy verdi. Hayırlı olsun... Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, ebediyete intikal edişinin 77. yılında rahmet ve şükran duygularıyla anıyoruz...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap