SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Siyaset bir hizmet yarışıdır"

"Siyaset bir hizmet yarışıdır"

12 Ağustos 2013 Pazartesi - 11:53




AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Korgan'ın Belalan Köyü Yayla Şenlikleri’ne katılarak vatandaşlara hitap etti.





Mustafa Hamarat yaptığı konuşmada, “İlimiz çok zor bir coğrafyaya sahip. Biz ekip olarak ilimizin her köşesine hizmet götürmeye çalışıyoruz. Hizmeti götürürken de birçok zorluklara karşılaşıyoruz. Yaylalarımızda ulaşımı daha kolay sağlamak için ‘Yeşilyol’ projemiz var. İnşallah bu proje hayata geçtiğinde yaylalarımızın ulaşımı çok daha kolay olacak. Bu zorlukları aşmak için sizlerin de ciddi destekleriyle ilimizi 30. büyükşehir yaptık. İnşallah ilimizin her köşesindeki vatandaşımızın iki tane Belediyesi var. Artık küçük işlerimizi ilçe belediyeleri üzerinden,büyük işlerimizi ise büyükşehir belediyesi üzerinden yürüteceğiz. İlimizin her noktası büyükşehir sınırları içerisinde. Biz ilimizi yollarımız daha güzel ve iyi olsun diye,hizmetler buralara daha hızlı gelsin diye, enerjimiz bölük pörçük olmadan daha güçlü bir yapıyla hizmet gelsin ve kaynaklarımız israf edilmesin diye büyükşehir yaptık. Parti ayrımı, görüş ayrılığı yapmaksızın ilimizin büyükşehir yapılmasına emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biz siyaseti sizi yönetmek,size üstünlük taslamak için yapmıyoruz. Siyaset bir hizmet yarışıdır. Siyaset bir hak yarışı değildir. Biz bu toplumda yaşıyoruz ve bu toplumun tüm güzelliklerini yaşıyoruz. Onun için bizim bütün arzumuz size olan borcumuzu ödemek. Onun için de gece-gündüz demeden arazide halkımızla bir ve beraberiz” dedi. AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Tepealan beldesini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve büyükşehiri anlattı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap