SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sivas'ta kar esareti, onlarca araç yolda kaldı

Sivas'ta kar esareti, onlarca araç yolda kaldı

16 Kasım 2016 Çarşamba - 15:17




SİVAS'ta yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile Tokat karayolu ulaşıma kapandı. Onlarca yüksek tonajlı araç yolda kalırken, küçük araçlar da yoldan çıkar





Sabah saatlerinden itibaren özellikle yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı öğlen saatlerinde etkisini artırdı. Yoğun kar yağışının tipiye dönüştüğü Sivas-Tokat karayolu 55'inci kilometredeki Çamlıbel mevkisinde ise ulaşımda aksaklıklar yaşandı. Her iki yönden gelen yüksek tonajlı TIR ve benzeri araçlar, zeminde oluşan kar ve buzlanma nedeni ile ilerleyemedi.

Kayarak yolun büyük bölümünü kapatan araçlara yardım içen bölgeye ekipler sevk edildi. Bazı küçük araçlar ise buzlanma nedeni ile yoldan çıkarak kaza yaptı. Bölgede karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmaları başlattı. Bölgede mahsur kalan araç sürücüleri, kar yağışı ve yollarda sıkıntı yaşanmasına karşın, ekiplerin çalışma yapmakta geç kaldığını, bu nedenle mağdur olduklarını dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap