SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şırnak'ta terör örgütüne yardım edenlere operasyon

Şırnak'ta terör örgütüne yardım edenlere operasyon

10 Haziran 2023 Cumartesi - 17:08




Şırnak'ta terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen 4 şüpheli yakalandı. Konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı.





Terör örgütüne yönelik operasyonlara hız kesmeden devam edilirken son haber Şırnak'tan geldi. İçişleri Bakanlığı terör örgütüne yardım ve yataklık eden 4 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca, PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün
faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; daha önce sağ ele geçirilen terör örgütü mensuplarına yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen Şırnak ili Merkez, Cizre ve Silopi ilçelerinde (4) şüpheli şahsa yönelik operasyon icra edilmiştir.

Gerçekleştirilen operasyonda; (4) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüphelilerden (2)'si çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, (2)'si Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliği için terörle mücadeleye etkin bir şekilde devam edilmektedir

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap