SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şırnak'ta 5 terörist daha teslim oldu

Şırnak'ta 5 terörist daha teslim oldu

12 Ekim 2020 Pazartesi - 20:57




Terör örgütü PKK'da çözülme sürüyor. Türkiye'nin yürüttüğü operasyonlarla adeta nefes alamaz hale gelen örgütten kopuşlar da devam ediyor. Son olarak Şırnak'ta 5 terörist daha güvenlik güçlerine teslim oldu.





İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta 5 teröristin, ekiplerin ikna çalışması sonucunda güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. Teslim olan teröristlerden birinin ailesinin, Diyarbakır'da 'evlat nöbeti' tutan aileler arasında yer aldığı belirtildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK/KCK terör örgütü mensubu 5 terörist, Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan 5 teröristten birinin ailesi, Diyarbakır'da 'evlat nöbeti' tutan aileler arasında yer alıyor. Böylelikle 1 Ocak'tan bu yana sadece ikna yoluyla teslim olan örgüt mensubu sayısı 181'e yükseldi"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap