SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şirinevler'de binada patlama! Ölü ve yaralılar var

Şirinevler'de binada patlama! Ölü ve yaralılar var

28 Eylül 2023 Perşembe - 15:41




Şirinevlerde bir binada meydana gelen patlamadan acı haber geldi. Bahçelievler Belediye Başkanı 1 can kaybının olduğunu söyledi.





Bölgeden ilk bilgileri aktaran CNN TÜRK muhabiri Emel Telli, "Dumanlar gökyüzünü kaplamış durumda. 4-5 katlı bir binada meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Görüntüler vatandaşlar tarafından anbean kayda alındı. Patlamanın olduğu kat tamamen yıkılmış durumda. Patlama doğal gaz kaynaklı. Yaralı ya da ölü olduğuna dair net bilgi yok. Patlama binanın en üst katında oldu."  dedi.

1 CAN KAYBI VAR

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada olayda 1 can kaybının olduğunu ve 2 kişinin yaralandığını söyledi.

Bahadır açıklamasında şunları söyledi; Patlama doğal gaz kaynaklı ve yaralıların olduğunu söyl1 kilometre üzeirne kadar geldi ses. Ama doğal gaz patlamasıymış. Emniyet orada, sağlık ekipleri orada. ambulanslar orada. Sesi ben de duydum. Odamdaydım. Telsizden hemen anons geçtim arkadaşlara. Doğal gaz patlamasıymış. Üzücü bir olay.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap