SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sinoplu Milli Judocu Polonya Yolunda

Sinoplu Milli Judocu Polonya Yolunda

03 Mayıs 2012 Perşembe - 17:47




Sinoplu milli judo antrenörü Osman Kurt, 10-13 Mayıs tarihleri arasında Polonya'nın Opole kentinde yapılacak olan Avrupa Judo Şampiyonası'nda Türkiye'





Daha önce dünya şampiyonasında ilk beşe girerek dünya beşincisi olan Kurt, 81 kiloda katılacağı Avrupa Şampiyonası'nda final yapmayı hedefliyor. Milli judo antrenörü Osman Kurt, beraberinde ki Gençlik Spor Kulüp Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ile birlikte Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Giresun'u makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kurt ziyaret sonunda, Başkan Giresun'a bir buket takdim etti. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için var gücü ile şampiyonaya hazırlandığını kaydeden milli judo antrenörü Osman Kurt, "Bu müsabakaya çok iyi hazırlandım. Yalnızca küçük bir problemim var. O da serçe parmağım kırık. Onu da fazla önemsemiyorum. Şu ana kadar iki kilo verdim. Ama iki kilo daha fazlam var. 81 kiloda şampiyonaya gireceğim. Desteklerini esirgemeyen tüm Sinop halkına çok teşekkür ediyorum" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap