SON DAKİKA



Haber > Gündem > Silahlı saldırıya uğrayan şarkıcı hakkında iğrenç iddialar

Silahlı saldırıya uğrayan şarkıcı hakkında iğrenç iddialar

17 Kasım 2020 Salı - 17:39




Dün Kadıköy'de silahlı saldırıya uğrayan şarkıcı Bulut D.'nin 13 Kasım'da ''çocuğun nitelikli cinsel istismarı'' suçundan gözaltına alındığı ortaya çıktı.





Hakkında, ‘şantaj’ ve ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlaması ile 40’a yakın soruşturma ve dava bulunan Bulut D.’nin, dünkü saldırıdan 3 gün önce gözaltına alındığı ortaya çıktı. Anılan soruşturmanın gerisinde ise, Bulut D. ile eşcinsel ilişki yaşamak için görüştüğünü belirten A. E. H.’nin (26) emniyet ifadesi oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmaya göre D. ile A. E. H., bir arkadaşlık uygulaması aracılığı ile 3 hafta kadar önce tanıştı. İkili bir süre uygulama üzerinden görüştükten sonra birbirlerine cep telefonlarını verdi. İkili arasında WhatsApp üzerinden de süren iletişim sonrası 7 Kasım akşamı, Bulut D. ve A. E. H. buluştu. Bulut D., H.’yi, Ümraniye’de kararlaştıkları noktada otomobili ile aldı. Otomobilde, Bulut D.’nin 15 aylık kızı da bulunuyordu.

Her iki ismin ifadesine göre de, ikili Bulut D.’nin Kadıköy Fikirtepe’deki evine gitmek üzere hareket etti. A.E.H., Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’nde verdiği ifadesindeki detaylar kan dondurdu. Soruşturma savcısı, söz konusu ifadelerin ardından, 13 Kasım’da gözaltına alınan Bulut D.’nin, ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan tutuklanmasını istedi.

EVDE KAMERA VARDI

A.E.H., ifadesinde Bulut D.’nin evine ilişkin ayrıntılı bilgi vererek şunları kaydetti: “Evde kamera var. Yatağa bakan noktada kayıt yapan bir cep telefonu da vardı. Bebek bu esnada yatağın üzerinde yatıyordu. Bebek önümüzdeydi."

AVUKAT UYARINCA

Bulut D. ile anılan akşam ikinci kez cinsel ilişki yaşadıktan sonra saat 22.45 gibi evinden ayrıldığını anlatan A.E.H., ertesi gün yaşananları, arkadaşı G. C.’ye anlattığını kaydetti. C.’nin kendisine, Bulut D.’nin çocuk istismarı yapan veya yaptıran biri olabileceğini söylediğini anlatan H., danıştıkları bir avukatın kendilerine “Bunu derhal polise bildirmen gerekir. Bu ciddi bir suç” demesi üzerine polise bildirmeye karar verdiğini anlattı. H. ifadesinde “Eşcinsel ilişkimiz esnasında kendisinin çocuk istismarına yönelik bana tekliflerinden son derece rahatsız oldum. Bu durumu emniyete bildirmeye karar verdim” dedi. H., D. ile aralarında geçen cinsel içerikli WhatsApp yazışmalarını da dosyaya sundu.

SOMUT DELİLİ YOK

A.E.H.’nin verdiği ifade ve İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün de devreye girmesi ile birlikte savcılık harekete geçti. Savcılık talimatı ile D.’nin evinde arama yapıldı. İfadesi alınan D., A. E. H. ile anılan akşam görüştüklerini, ancak aralarında cinsel ilişki yaşanmadığını söyledi. Bulut D. ifadesinde, H., ile C. K. isimli bir kişiden olan alacağı nedeni ile görüştüğünü öne sürdü. D., H.’nin, 15 aylık bebeği ile ilgili söylediklerinin ise doğru olmadığını belirterek “Kendisinin buna dair hiçbir somut delili” yoktur dedi.


ÜÇ GÜN İMZA ŞARTI İLE SERBEST

Emniyet ifadesi sonrası adliyeye sevk edilen Bulut, soruşturmayı yürüten savcı tarafından tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. İstanbul Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği, Bulut’u, yurtdışı çıkış yasağı ve haftada üç gün karakola imza verme şartı ile serbest bıraktı.

Hürriyet'in haberine göre Bulut D.’nin avukatı ise şunları kaydetti. “Kendisine böyle bir şeyin yaşanıp yaşanmadığını sordum. Ancak, şikâyetçinin ifadesinde geçen iddiaların doğru olmadığını söyledi.” Avukat, dünkü saldırıyı kimlerin neden yaptıklarını ise henüz öğrenemediklerini kaydetti.

AVUKATI DA TEHDİT ETTİ

Öte yandan, soruşturma dosyasında yer alan bilgilere göre Bulut D., kendisi ile ilgili İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bildirimde bulunan avukatı da tehdit etti. Polis olduğunu söyleyerek avukatı arayan D., bir süre sonra bu avukat adı ile sahte sosyal medya hesapları açarak bildirimlerde bulundu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap