SON DAKİKA



Haber > Gündem > Silah çekip fırını bastılar...

Silah çekip fırını bastılar...

30 Temmuz 2016 Cumartesi - 10:15




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otele saldırı düzenleyen askerlerden 2'si fırından silah zoruyla 5 ekmek çaldı. Fırın personeli, o anları NTV yay





Muğla'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan askerleri arama çalışmasıyla ilgili bu sabaha karşı bir gelişme yaşandı.

 Kaçak askerlerden 2'sinin fırından ekmek alırken görüldüğü ihbarı, çalışmaların Akyaka Mahallesi'nde yoğunlaşmasına neden oldu.

 Bölgede iki haftadır aranan 12 askerden 2'sinin, Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde ormanlık alan yakınındaki fırından ekmek alırken görüldüğü ihbarı güvenlik güçlerini hareketlendirdi.

 Sabaha karşı gelen ihbar üzerine yoğunlaştırılan arama çalışmasına, jandarmaya ait Skorsky helikopteri, bir polis helikopteri ve bir insansız hava aracı destek veriyor.

 Polis özel harekat ekipleri bölgedeki evleri tek tek kontrol ediyor.


 "SİLAH ÇEKTİLER"

 Fırın personeli Mustafa Çağırankaya, gece 03.30 sıralarında fırının arkasındaki ormanlık alandan gelen askerin, silah çekerek 5 ekmek aldığını söyledi.

 Askerin ormanlık alana koştuğunu, orada bekleyen bir başka askerin de onu tutarak yukarı çektiğini ifade eden Çağırankaya, "Sonrasında jandarmayı aradık. 5 dakika içinde geldiler ve aramaya başladılar. Üzerlerinde askeri tişört, ayağında da askeri ayakkabı vardı" dedi.

 Çağırankaya, olay sırasında gayet sakin olduklarını dile getirerek,askerin bitkin görünmediğini ancak sakallarının olduğunu belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap