SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sibel Ünli'nin Türkiye'yi kahreden intiharında flaş gelişme

Sibel Ünli'nin Türkiye'yi kahreden intiharında flaş gelişme

06 Ocak 2020 Pazartesi - 13:39




İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'nin intihar etmesiyle ilgili Ünli'nin ailesi ifade verirken, acılı annenin ifadesinde kızının sara hastası olduğunu ve fiziksel engellerinin bulunduğunu söylediği öğrenildi.





Samatya'da denizde cesedi bulunan ve intihar ettiği bildirilen İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'nin yaşamını yitirmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Samatya'da denizde cesedi bulunan Ünli'nin ölümüne ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında ailesinin ifadesine başvurdu.

SİBEL ÜNLİ'NİN ANNESİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Ünli'nin annesi Ayşe Ünli'nin, kızının sara hastası olduğunu ve fiziksel engellerinin bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Kızının, çeşitli nedenlerle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yatılı tedavi gördüğünü anlatan anne Ünli, vefat ettiğini 4 Ocak'ta polislerden öğrendiklerini beyan ettiği aktarıldı.


SİBEL ÜNLİ NEDEN İNTİHAR ETTİ ?

Ablası Zeynep Duman'ın da ifadesinde, kardeşinin psikolojik sorunlar ve platonik bir aşk sebebiyle yaşamına son vermiş olabileceğini söylediği kaydedildi.

Öte yandan ailesinin, Sibel Ünli ile ilgili 3 Ocak'ta polise kayıp başvurusu yaptığı bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap