SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sessizliğini bozdu! Kılıçdaroğlu'ndan flaş Lütfü Türkkan açıklaması

Sessizliğini bozdu! Kılıçdaroğlu'ndan flaş Lütfü Türkkan açıklaması

14 Kasım 2021 Pazar - 18:41




CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehit yakınına küfür ettiği için hakkında fezleke hazırlanan İYİ Partili Lütfü Türkkan'a ilişkin kendisine yöneltilen 'Neden tepki koymadınız?' sorusuna yanıt verdi.





Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da katledilen mimar Başak Cengiz’in Ankara Yenimahalle’deki ailesine yaptığı taziye ziyareti çıkışında yurttaşları selamladı.

Kılıçdaroğlu, buradan ayrılırken '15 Temmuz gazileri' olduğunu belirterek kendisine soru yönelten kişilerle olan diyalog videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

''DEMOKRASİLERDE POLİTİK TEPKİ HAKTIR''

Kılıçdaroğlu tweet mesajında, “Türkiye’yi karış karış geziyorum, milletimizle birlikteyim. Bazen tepki gösterenler de oluyor. Demokrasilerde politik tepki haktır ve elbette her tepki provokasyon değildir. Yeter ki birbirimizle konuşmayı başarabilelim. Birbirimizi ikna edemeyebiliriz ama mutlaka konuşmalıyız” dedi.

Taziye çadırı çıkışında bir kişi, Kılıçdaroğlu’na Lütfü Türkkan olayı için “Neden tepkinizi koymadınız? Burası cenaze evi, bu sorular sorulmaz ama biz bu soruları sormak zorundayız” dedi.


''TEPKİ KOYMADIĞIMIZI KİM SÖYLÜYOR''

Kılıçdaroğlu, kendisinesoru soran kişiye, “Tepki koymadığımızı kim söylüyor. Biz tepkimizi koyarız. Hiç kimse şehitlere, gazilere, şehit ve gazi yakınlarına bir şey söyleyemez. Tepki konulmuştur. Aynı tepkinin başkaları tarafından yapıldığında da sizin aynı sorgulamayı yapmanız lazım” yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap