SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sessiz çığlık Meclis önünde

Sessiz çığlık Meclis önünde

05 Şubat 2014 Çarşamba - 16:13




Haftalardır “Sessiz Çığlık” eylemini düzenleyen Balyoz sanıklarının ailelerinin oluşturduğu Vardiya Bizde Platformu, Türkiye Emekli Subaylar Derneği i





Meclis kapısındaki eyleme CHP milletvekilleri de destek verdi. Açıklamada, üst düzeyde iktidar mensuplarının sürekli orduya kumpas kurulduğu, insanların sahte ihbar mektuplarıyla, yasadışı dinlemelerle, sahte delillerle, tasarlanmış ve ayarlanmış bir kısım yargı mensuplarıyla mahkum edildikleri yönünde beyanları bulunduğu anımsatıldı. Son olarak TÜBİTAK’ın, Balyoz, Poyrazköy ve Ergenekon Davalarının temel dayanaklarından olan 5 nolu harddiskin de tarih ve saatiyle oynandığı, sahte olduğu ve delil niteliği taşımadığına ilişkin rapor verdiği kaydedilen açıklamada, böylece yıllardır hapiste tutulan askerlerin, gazetecilerin, siyasetçilerin, bilim insanlarının ve çeşitli meslek gruplarına mensup aydınların suçsuz olduğunu bir kez daha ortaya çıktığı savunuldu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap