SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sert mesajlara alkış yok

Sert mesajlara alkış yok

25 Nisan 2014 Cuma - 17:28




Anayasa Mahkemesi'nin 52. kuruluş yıldönümünde kürsüye çıkan Başkan Haşim Kılıç, sert mesajlarla dolu bir konuşma yaptı ve gündemi sarstı.





Yüce Divan Salonu'nda yapılan törenin konukları arasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu da vardı. Başkan Kılıç, konuşmasına başladığında ön sırada oturan devletin zirvesi de AYM Başkanı'nın konuşmasının yazılı metnini ellerindeki kitapçıklardan takip ediyorlardı. Ancak Kılıç'ın mesajlarının tonu sertleşmeye başlayınca Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve TBMM Başkanı ellerindeki kitapçıkları önlerindeki sehpaya bıraktı ve dikkatle başkanın konuşmasını dinlemeye başladı. Dakikalar geçtikçe siyasilerin yüzlerine de Başkan'ın sözlerinden duyulan rahatsızlık yansımaya başladı. Haşim Kılıç konuşmasını bitirdiğinde Cumhurbaşkanı Gül'ün nezaket gereği alkışladığı, ancak TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Erdoğan ve yanında oturan Başbakan Yardımcısı Babacan'ın ise alkışlamadığı görüldü.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap