SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şerefsizlere Sesleniyorum

Şerefsizlere Sesleniyorum

13 Mayıs 2015 Çarşamba - 14:51




MHP lideri Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Çorum’da düzenlediği mitinde iktidar partisini çok sert bir şekilde eleştirdi.





Bahçeli, seçmenlerin "AKP iktidardan giderse yardımları alamazsınız" diye tehdit edildiğini söyleyerek, "Bu şerefsizlere sesleniyorum; biz yardımları artırıp yüzleri güldüreceğiz." dedi.

Bahçeli, Erdoğan'ın 400 milletvekili istemesinin de suç olduğunu söyledi."Kendisine kaçak saray yaptıran Erdoğan Çorum'a sırt dönmüştür. Saray'a bekçi duran Davutoğlu ise Çorum ile yollarını hepten ayırmıştır. Hepinizin dikkatini çekiyorum, işsiz kardeşlerime söylüyor ve takdiri kendilerine bırakıyorum.

7 HAZİRAN 2015 SEÇİMLERİ ÖNCESİ TÜM GELİŞMELER

Recep Tayyip Erdoğan iki gün önce iki korsan miting düzenlemiştir. Trabzon'da aynen şöyle demiştir: "İş yok değil, var ama beğendiremiyorsunuz. Hanımefendiler beyefendiler kolay kolay iş beğenmiyorlar." Yani iş varmış çalışan yokmuş. Çorumlu kardeşim, iş verildi de siz mi çalışmadınız? İş sağlandı da siz mi girmediniz?

"BU ŞEREFSİZLERE SESLENİYORUM..."


Bugüne kadar kim ne ad altında yardım alırsa alsın sosyal yardım ve desteklerden kesinlikle mahrum bırakılmayacaktır. Yavaş yavaş köy ve mahalle aralarına sızmışlar "AKP iktidardan giderse yardımları alamazsınız" diye yoksullukla sizi tehdit ediyorlar.

Bu şerefsizlere sesleniyorum, bu yardımları artırıp yüzleri güldüreceğiz. Muhtaç durumdaki ailelerimizin en az bir ferdine iş vereceğiz. Üniversite sınavlarını kaldıracağız, yuva kuracak gençlerimize iki yıl vadeli faizsiz kredi sağlayacağız. Emniyet mensuplarımızın çalışma şartlarını iyileştireceğiz. Ek göstergesini 3600'e çıkaracağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap