SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şentop: HDP'li Semra Güzel fotoğrafları için anayasa gereği yapılmalıdır

Şentop: HDP'li Semra Güzel fotoğrafları için anayasa gereği yapılmalıdır

10 Ocak 2022 Pazartesi - 15:18




TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı ile ortaya çıkan fotoğrafına ilişkin "HDP'li Semra Güzel fotoğrafları için anayasa gereği yapılmalıdır" ifadelerini kullandı





TBMM Başkanı Mustafa Şentop HDP’li vekilin, PKK ile birlikte olan fotoğrafına ilişkin olarak, "Meclis çatısı altında görev yapan kişilerin terörle aralarına mesafe koymaları gerekir bu yapılamadığı takdirde iç tüzüğün gereği yapılmalıdır" yorumunda bulundu.

HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması gerektiğini düşündüğünü ifade eden Şentop, "Vekilin dosyası var zaten. Bu dosyanın içinde belge var mı diye inceleniyor. İncelenmesi için gerekli talimatı verdim. Çok sayıda dosya var. Bu dosyalar içinde vahim iddiaları içeren dosyalar var. Örgüt üyeliğiyle ilgili adı geçen vekilin dosyası var. 2019 yılı Mart ayında hazırlanmış bir dosya. Bu dosyanın içinde belge var mı diye inceliyorlar" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap