SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selvi: ''Erdoğan henüz hamlesini yapmadı''

Selvi: ''Erdoğan henüz hamlesini yapmadı''

13 Haziran 2019 Perşembe - 12:46




Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, uzun süredir parti kuracakları konuşulan eski başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski bakan Ali Babacan'ın iftar için aynı mekana gittiğini, ancak ikilinin burada hiçbir şekilde temas kurmadığını yazdı.





Abdulkadir Selvi, "Seçim sonrasına yönelik kulisler" başlığıyla yayımlanan yazısında "Sonbaharda Abdullah Gül-Ali Babacan partisinin yola çıkacağı söyleniyor. Babacan ile Davutoğlu’nun ayrı ayrı parti kurma çalışmaları yürüttükleri biliniyor.Babacan ile Davutoğlu arasındaki mesafenin arttığı söyleniyor. 23 Mayıs’ta Ankara’da Davutoğlu ileBabacan birbirinden habersiz olarak aynı mekânda iftar vermişler. Ama görüşmemişler. ‘Ne Babacan aşağıya indi, ne Davutoğlu yukarı çıktı. Selamlaşmadan mekândan ayrıldılar’ denildi." ifadelerini kullandı. 

"ERDOĞAN HENÜZ HAMLESİNİ YAPMADI"

23 Haziran seçimlerine ilişkin önemli tespitlerde bulunan Selvi " Erdoğan henüz hamlesini yapmadı. Ancak Cumhurbaşkanı dün akşam yapılan AK Parti grup toplantısında yeni parti kurma hazırlığı içinde olanlara dönük önemli mesajlar verdi." dedi.



Selvi Erdoğan'ın Gül-Babacan ve Davutoğlu partilerini, ‘Küresel ittifakın bir parçası’ olarak tanımladığını belirterek "‘Karşımızda küresel bir ittifak ve onlarla hareket eden Mankurtlar çetesi var’ dedi. Erdoğan daha önce, ‘Bu trenden inenler bir daha binemez’ demişti. Artık o aşamanın geçildiğini görmüş. O nedenle yeni parti kuracakları, ‘Küresel ihanetin bir parçası’ olmakla itham etti. Belli ki yeni parti kuracaklara karşı savaş açacak ve onları kendisini devirmek için plan yapan Amerika ve İngiltere’nin adamları olarak gösterecek. 
23 Haziran sonrasına plan yapanların, Erdoğan’ın hamlelerini görmeden harekete geçmemelerinde yarar var. Yoksa boş havuza atlamış olurlar." ifadelerine yer verdi. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap