SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selvi: Çaktırmadan Kılıçdaroğlu’nun cüzdanına bakacağım

Selvi: Çaktırmadan Kılıçdaroğlu’nun cüzdanına bakacağım

20 Şubat 2020 Perşembe - 11:51




Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, geçtiğimiz grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu için “İnsan bu şahsın evinin ve cüzdanının en gizli köşesinde bir dolarlık bir banknot saklayıp, saklamadığını da merak etmiyor değil” sözlerine atıfta bulunarak “Kılıçdaroğlu ile görüşmemde ilk fırsatta çaktırmadan cüzdanına bakacağım” dedi.





Hürriyet yazarı Selvi, bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmayı değerlendirdi.

Erdoğan dün yaptığı konuşmada, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘FETÖ’ ile irtibatlı olduğunu savunmuştu. Cumhurbaşkanı, 15 Temmuz darbe girişiminde ‘FETÖ’cü askerlerin üzerinden çıkan ‘1 dolarlık’ Amerikan banknotlarına göndermede bulunarak “İnsan bu şahsın evinin ve cüzdanının en gizli köşesinde bir dolarlık bir banknot saklayıp, saklamadığını da merak etmiyor değil” diye konuşmuştu. Selvi, Erdoğan’ın bu sözlerine göndermede bulunarak “Kılıçdaroğlu ile görüşmemde ilk fırsatta çaktırmadan cüzdanına bakacağım” dedi. 

GÜL'ÜN AÇIKLAMALARI

Selvi, Erdoğan'ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü doğrudan hedef almadığının altını çizerek "Dikkat ettim, “Gezi ile gurur duyuyorum” diyen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün adını anmadı. Zaten Gül’ü doğrudan hedef almamayı tercih ediyor. Onun yerine Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Ama mesajlar, “Kılıçdaroğlu sana söylüyorum, Abdullah Gül sen anla” cinsindendi." düşüncesini dile getirdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap