SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selvi açıkladı! Cumhur İttifakı'na katılacak sürpriz partiler

Selvi açıkladı! Cumhur İttifakı'na katılacak sürpriz partiler

16 Mart 2023 Perşembe - 12:58




Gazeteci Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında “Önümüzdeki hafta gelişme yaşanabilir” sözleriyle Cumhur İttifakı’na katılmasını beklediği iki partiyi duyurdu.





Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılacağıyla ilgili kesin karar açıklanırken partilerin ittifak görüşmeleri de hızlandı. Özellikle son seçim anketlerinde Millet İttifakı’na kaybedeceğini anlayan Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni partileri saflarına çekmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı’nı genişletmek için bazı partilerle görüşme sağlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Önce vatanım ve milletim diyen herkesle işbirliği yapmanın zeminini arayacağız” ifadeleri dikkat çekmişti.

CUMHUR İTTİFAKI’NA İKİ PARTİ KATILIYOR

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi de bugünkü yazısında Cumhur İttifakı’na katılması beklenen iki partiyi açıkladı. Selvi, DSP ve ANAP’ın önümüzdeki haftayı Cumhur İttifakı’na katılacağının mesajının Erdoğan tarafından verildiğini belirtti.

Selvi yazısında şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önce vatanım ve milletim diyen herkesle işbirliği yapmanın zeminini arayacağız” dedi. Bu Cumhur İttifakı’nın genişleyeceği mesajıydı. Önümüzdeki hafta DSP ve ANAP’la ilgili gelişme yaşanabilir.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap