SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selçuk Çebi'den örnek davranış

Selçuk Çebi'den örnek davranış

22 Şubat 2015 Pazar - 12:27




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Selçuk Çebi kadınlar komisyonu seçiminde örnek davranışı ile herkesin takdirini topladı.





Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresinde , Dünya Şampiyonu Güreşçi, AK Parti Milletvekili Aday adayı Selçuk Çebi, örnek davranışıyla damga vurdu. Milletvekili Aday adayları için ayrılan bölümde otururken ayakta duran yaşlı bir kadına yer vermesi toplantıya katılanların ilgisini çekti.

Kadın önce “Evladım siz Milletvekili aday adayısınız orası size ayrılmış, oturamam” demesine rağmen. Selçuk Çebi ” Siz bu yaşta ayakta dururken ben burada nasıl otururum. Buyurun siz oturun. Ben ayakta dururum” diyerek sandalyesini yaşlı kadına verdi. Şampiyon Milletvekili aday adayının bu örnek davranışı kadınlar tarafında da büyük takdir topladı.

Çebi, Kadınların mücadelesini bir hak mücadelesini olarak gördüklerini belirterek, " Kadınlar, ülke topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir. Bir anne olarak bir eş olarak bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ülkeye yön verendir. Eğer kadınlar mutluysa ülke de mutludur. Kadınlarını dışlayan, ikinci sınıf muamele yapan ülkeler asla ilerleyemezler. Toplumda kadınlara saygılı, aile temeline önem veren nesiller yetiştirmek için çıktığımız bu yolda mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Öte yandan AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresine katılan Trabzon AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayları , seçim yarışında bir birlerine başarı dileklerinde bulundular.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap