SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selçuk Çebi yollara düştü

Selçuk Çebi yollara düştü

14 Şubat 2015 Cumartesi - 12:46




Selçuk Çebi, gördüğü yoğun ilginin insanlara borcunu artırdığını belirterek, “Ben sporda halkımın yüzünü güldürdüm. Şimdi onlara hizmete adayım” dedi.





Trabzon’dan AK Parti milletvekili aday adayı olan Dünya Şampiyonu milli güreşçi Selçuk Çebi, gördüğü yoğun ilginin insanlara borcunu artırdığını belirterek, “Ben sporda halkımın yüzünü güldürdüm. Şimdi onlara hizmete adayım” dedi. Trabzon AK Parti milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, seçim çalışmalarını Araklı ve Of ilçelerinde sürdürdü. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Dünya Şampiyonu milli güreşçi Çebi, dünya üzerinde yaşayan Türkleri şampiyonluklarıyla onurlandırmanın gururunu yaşadığını belirterek, "Sizleri bir Trabzonlu hemşehriniz olarak Türkiye, Avrupa ve dünyanın birçok ülkesinde başarıyla ve gururla temsil ettim. Allah yardımcımız oldu, büyük başarılara imza attım, göğsünüzü gere gere ‘Selçuk Çebi evladımızdır’ dedirttim. Aynı başarıyı siyaset sahnesinde de göstermenin sözünü size burada veriyorum. Benim siyasette başarılı olmam demek, size daha çok hizmet getirmiş olmam demektir. Bu nedenle sizleri spordan sonra siyasette de başarıyla temsil etmeye hazırım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap