SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selçuk Çebi projelerini anlatıyor

Selçuk Çebi projelerini anlatıyor

17 Şubat 2015 Salı - 12:44




AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, çalışmalarını ilçe ilçe sürdürüyor. Çebi, genç yaşlı demeden projelerini her kesime anlatıyor.





Çebi, son olarak partinin Araklı gençlik teşkilatıyla bir araya geldi. Gençlere samimi bir ortamda, düşünce ve projeleri hakkında bilgi veren Selçuk Çebi, elde ettiği başarılar hakkında bilgi vererek, "Sizler de başarabilirsiniz. Yeter ki azmedin, yeter ki kötü alışkanlıklardan uzak durum. Bayrağınızı, milletinizi, dininizi sevin. Göreceksiniz Allah yardımcınız olacak, sizler de başarabileceksiniz" dedi.

Çebi ardından 2009-10’da öğretmenlik yaptığı Gülderen İlköğretim Okulu’nun bulunduğu Hayrat ilçesine gitti. Çebi burada ilçe başkanı Salih Öztel tarafından karşılandı. Partinin ilçe binasında partililerle görüştü. Çebi, “Herkes bizi spordan, şampiyonluklarımızdan tanıyor. Bizim eğitimci yönümüz de var. Bu ilçede 2 yıl öğretmenlik yapma onurunu taşıdım” dedi.
Selçuk Çebi, eğitimcilik ve spor yaşantısının ardından siyasette de millete ve memlekete hizmet etmek istediğini belirterek, “Cumhurbaşkanımızın spora ilgisi, her büyük başarımın ardından daha terim soğumadan beni araması, bu harekete karşı ilgimi artırdı. Kendilerinin spora verdiği önemi biliyorum ve ben de başta spor alanında olmak üzere, görev verilen her alanda ülkeme faydalı olmak istiyorum” diye konuştu.

Çebi, ülkede genç nüfusun fazla olduğunu belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yolu başta onları spor sahalarına, salonlarına yönlendirmekle başlar. Genç nesli bu alana taşıyabilirsek sorunun en önemli bölümünü çözmüş oluruz. Bu nedenle seçime değil nesle yatırım yapıyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap