SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selçuk Balcı ateş püskürdü

Selçuk Balcı ateş püskürdü

15 Haziran 2015 Pazartesi - 16:00




HDP’ye oy verdi haberlerine çok sinirlenen Selçuk Balcı bu haberleri çıkartanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.





İşte Selçuk Balcı'nın yapılan haberlerle ilgili sosyal medya üzerinden yazdıkları;

İnsanları hedef göstermeyi marifet sayan ve bunun adına da habercilik (!) diyen bir paçavra, internetten bulduğu ve bizim tarafımızdan doğrulanmayan bir videoda geçen kaynağı belirsiz bir bilginin hemen üstüne atlayarak büyük bir habercilik başarısı gibi "isim isim deşifre ediyoruz" diye haber yapmışlar. İnsanların özgür iradesine kimsenin karışamayacağı gibi yine de tekrar edelim; benim "şu partiye bu partiye oy vereceğim" gibi bir beyanım olmamıştır. Merak edenler için de söyleyeyim ben oy bile kullanmadım. Ayrıca bu haberi kopyalayıp haber yapan yöresel haber siteleri de fırsat kollayan leş kargalarından başka bir şey değildir. Yalan ve kışkırtıcı haberlerle şahsımı hedef gösteren bu siteler hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap