SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehitlerimiz son yolculukta

Şehitlerimiz son yolculukta

11 Kasım 2012 Pazar - 16:12




Gemici ile Tüfekçi'nin cenazeleri Diyarbakır’da düzenlenen askeri törenin ardından askeri uçakla Trabzon Havalimanı’na getirildi.





Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Giresunlu Jandarma Kıdemli Çavuş Hakan Gemici ile Gümüşhaneli Uzman Onbaşı Yusuf Tüfekçi'nin cenazeleri Diyarbakır’da düzenlenen askeri törenin ardından askeri uçakla Trabzon Havalimanı’na getirildi. Saat 14.45 sıralarında askeri uçakla gelen cenazeleri havalimanında Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, il Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Turgay Aras, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehit yakınları ile askeri erkan karşıladı. Tabutların uçaktan indirildiği sırada 2 şehidin yakınları acılarını birbirlerine sarılarak paylaşırken, yapılan törenin ardından Giresunlu Jandarma Kıdemli Çavuş Hakan Gemici’nin cenazesi memleketi Giresun’un Keşap ilçesine, Gümüşhaneli Uzman Onbaşı Yusuf Tüfekçi'nin cenazesi ise Kürtün ilçesine gönderildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap