SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehit pilotlar için tören düzenlendi

Şehit pilotlar için tören düzenlendi

25 Şubat 2015 Çarşamba - 12:12




Malatya'da dün iki askeri uçağının düşmesi sonucu şehit olan 4 pilot için görev yerlerinde askeri uğurlama töreni düzenlendi.





Akçadağ ilçesinde dün iki savaş uçağının düşmesi sonucu şehit olan 4 pilot için görev yerleri Malatya 7.Ana Jet Üs Komutanlığı'nda askeri uğurlama töreni düzenlendi.

Törene, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile Kuvvet Komutanları, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile çok sayıda askeri erkan ve şehit yakınları katıldı.

Şehit naaşlarının da alana getirilmesi ile askeri uğurlama töreni başladı.

GENELKURMAY BAŞKANI ÖZEL'DEN TAZİYE MESAJI

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Malatya'nın Akçadağ ilçesi yakınlarında uçuş eğitimi esnasında düşen 2 RF-4E tipi keşif uçağında şehit olan 4 pilot için fotoğraflı taziye mesajı yayınladı.


Necdet Özel mesajında, silah arkadaşlarının 25 Şubat 2015 tarihinde şehit olduğunu belirterek, Hv.Plt.Kur.Bnb. Salih Sezer, Hv.Plt.Ütğm. Osman Onur Özkaya, Hv.Plt.Ütğm. Zeynel Özgür Özbahçeci ve Hv.Plt.Ütğm. Yasin Atalay'a, şahsı ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap