SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehit Kumaş'a tören

Şehit Kumaş'a tören

07 Ocak 2015 Çarşamba - 14:00




Şehit olan polis memuru Kenan Kumaş için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.





Şehit polis memuru Kenan Kumaş için İstanbul Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene şehidin eşi Gülcan Kumaş, 2 aylık kızı Elif Yaren, kayınvalidesi ve yakınları ile İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, askeri yetkililer ve şehit polisin mesai arkadaşları katıldı. Şehit polisin Trabzon’da yaşayan anne ve babası ise törene katılmadı. Törende şehidin eşi ve kayınvalidesi ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin eşini yakınları ve kadın polis memurları teselli etmeye çalıştı.

Törende konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, “2009 yılında teşkilatımıza katılan, çalıştığı süre içerisinde üstün başarıyla görevini yapan iki aylık kız çocuğu babası Kenan Kumaş, dün Turizm Şube Müdürlüğümüze yapılan hain saldırı sonucu şehit olmuştur. Olay esnasında Mustafa Bulut ve Taner Şenel yaralanarak tedavi gördükleri hastanelerden taburcu olmuşlardır.

Üzüntümüz, acımız büyüktür. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan şer güçler, kendilerinin korkulu rüyası huzur ve güven ortamının güvencesi Türk polisi ve Türkiye Cumhuriyeti ve milletinin bölünmez bütünlüğünü hedef almışlardır. Ancak devlet ve millet düşmanları şunu çok iyi bilmeliler ki Türk milleti ve demokrasisinin güvencesi, teminatı olan Türk polisi, devletimize saldıran hainlerin yaptıklarını hiçbir zaman yanlarına bırakmamıştır, bundan sonra da bırakmayacaktır” dedi. Törenin ardından İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran dua okudu. Okunan duaların ardından şehit polisin cenazesi eskort eşliğinde götürüldü. Cenaze, şehit polisin memleketi Trabzon’da toprağa verilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap