SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehit kaymakamın cenazesinde önemli mesajlar

Şehit kaymakamın cenazesinde önemli mesajlar

12 Kasım 2016 Cumartesi - 15:44




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Derik Kaymakamı Muhammet Satitürk'ün cenaze töreninde konuştu. Acılı aileye başsağlığı dileyen Erdoğan kısa konuştu net mesajla





Mardin Derik Kaymakamı Muhammet Safitürk için düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. "Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan kısaca şunları söyledi: "Kısa süre önce kendisiyle külliyede tanıştım. Muhammet Fatih kardeşimiz şahadet makamına ulaşmış olanlandır. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız.

"KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"

Bu topraklar için bu millet çok şehit verdi. Bu alçaklar, bu ahlaksızlar, bu adiler zannediyorlar ki Kandil'de, şurada burada alçakça yaptıkları bu suikastlarla bir yere varacaklar. Varamayacaklar. Biz Muhammet Fatihlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Allah'ın izniyle bunların kökünü kazıyacağız. Eğer bunların kökünü biz kazıyamazsak bunun hesabını indi ilahide veremeyiz.

"İDAMLA İLGİLİ KARARI BATI VEREMEZ"

İdamla ilgili konu hükümetin de gündemindedir. Parlamento karar verirse ben cumhurbaşkanı olarak onaylarım dedim.İdamla ilgili kararı Batı veremez biz veririz. George şöyle demiş, Hans şöyle demiş bizi ilgilendirmiyor. Allah ne demiş o ilgilendiriyor.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap