SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehit Emre Taşkın’ın son videosu ortaya çıktı

Şehit Emre Taşkın’ın son videosu ortaya çıktı

23 Aralık 2023 Cumartesi - 13:30




Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit oldu. Pençe-Kilit harekat bölgesinde şehit düşen askerlerden 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın şehadet haberi Malatya'daki ailesine verildi.





Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit harekat bölgesinde bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 6 askerden biri olan 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın acı haberi Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yaşayan aileye ulaştı.

İlçe Kaymakamı Erkan Savar, aileye acı haberi ulaştırırken şehidin anne ve babasının Umre için Mekke’de olduğu öğrenildi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri şehidin babaevine Türk bayrağı astı.

Geçtiğimiz yıl göreve başladığı belirtilen şehidin bir kardeşinin de TSK’de görevli olduğu öğrenildi.

Aslen Bingöl’ün Karlıova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan şehidin cenazesi ise Malatya’nın Battalgazi ilçesinde defnedilecek.

KAHREDEN VİDEO

Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın şehit düşmeden önceki son videosu ortaya çıktı. Taşkın'ın arkadaşına çektirdiği videoda, "Yarın öbür gün şehit olursam bu videoyu paylaşın" ifadesi ise yürekleri buruktu.

Taşkın'ın, sosyal medya platformu X hesabından 2016 yılında, "Hangisi daha zor. Al bayrağa sarılı tabuta bakmak mı, al bayrağa sarılı tabutta yatmak mı?" ifadesi ile paylaşım yaptığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap