SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehit cenazesinde CHP'li vekile tepki

Şehit cenazesinde CHP'li vekile tepki

14 Mayıs 2016 Cumartesi - 18:35




Şehitler Abikebahşi ve Şahin için Kocatepe Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.





Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışma sonrası bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi  sonucu şehit olan Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi (29) ile Sağlık Astsubay  Üstçavuş Mekan Şahin (30) son yolculuklarına uğurlandı.

Şehitler Abikebahşi ve Şahin için Kocatepe Camisi'nde öğle namazını  müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene şehit aileleri ve yakınlarının yanı  sıra Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi  Akar, kuvvet komutanları, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, milletvekilleri ile  Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar katıldı.

 Cenaze namazının ardından Abikebahşi ve Şahin'in Türk bayrağına sarılı  naaşları, top arabasına konuldu. Bu sırada yakınları, şehitleri asker selamı  vererek uğurladı. Şehit babası Murat Abikebahşi, "Burak Abikebahşi'nin bugün  doğum günü. Oğlum cennete gitti, cennete." dedi.

Şehit Abikebahşi'nin annesi Serpil Abikebahşi, babası Murat Abikebahşi  ile şehit Şahin'in annesi Sevgi Şahin, babası Veysel Şahin ve eşi Aynur Şahin  taziyeleri kabul etti. Şehit Astsubay Şahin'in 5 yaşındaki oğlu Metehan da cenaze  töreninde yer aldı.

Şehitlerin naaşları, törenin ardından, Cebeci Askeri Şehitliğinde  toprağa verildi.


Öte yandan, şehitlerin cenaze namazlarının kılındığı sırada CHP Grup  Başkanvekili Gök'e tepki gösteren iki kişi tören alanından uzaklaştırıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap