SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehit asker karlar altında toprağa verildi

Şehit asker karlar altında toprağa verildi

15 Şubat 2015 Pazar - 15:34




Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde arkadaşıyla şakalaşırken, silahın ateş alması sonucu şehit düşen 21 yaşındaki Piyade Er Ömer Yalçin'in cenazesi memleketi





Vatani görevini yaptığı Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde önceki gün şakalaştığı arkadaşının silahının ateş alması sonucu şehit düşen Piyade Er Ömer Yalçin'in cenazesi Diyarbakır'dan uçakla Muş'a, oradan da karayoluyla memleketi Bitlis'in Tatvan İlçesi'ne getirildi. Gece yarısı Tatvan'a ulaşan cenaze için kar yağışı altında tören düzenlendi. Törene Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yılmaz, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, kurum amirleri, askeri erkan ve şehidin yakınları katıldı. Şehidin cenazesi ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Türk Bayrağı'na sarılı tabutla buradan alınıp İhlas Camisi'ne götürülen cenaze, kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap