SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehit ailelerine ücretsiz…

Şehit ailelerine ücretsiz…

14 Haziran 2016 Salı - 15:57




Antalya'da bir dermatoloji kliniği, şehit ailelerini ücretsiz muayene ve tedavi edecek.





Antalya'da bir dermatoloji kliniği, terörle mücadele şehit düşen güvenlik güçlerinin ailelerini ücretsiz muayene ve tedavi edecek.

Kliniğin sahibi dermatolog uzman doktor Hüray Hügül, son dönemlerde toplumda artan terör olaylarından hem vatandaş hem de hekim olarak etkinlendiklerini söyledi.

Hügül, 17 yıllık dermatoloji uzman doktoru olduğunu ve şehit yakınlarına nasıl bir desteğinin olacağını araştırdığını belirterek " Kendi mesleğim açısından şehit ailelerinde dermatolojik, cilt problemleri, saç, tırnak, egzama, saç kaybı, alerji, sedef hastalığı, kaşıntı, tırnak batması gibi birçok cilt hastalığı olabilir. Hepsinin muayene ve tedavilerini gerçekleştiriyoruz."

Hastaların tıbbi muayene ve tedavilerini yaptıcaklarını aktaran Hügül, cilt kanseri açısından kapsamlı araştırma ve muayenelerini üstlendiklerini aktardı.

Antalya'daki derneklerle irtibata geçerek şehit yakını 242 kişiye ulaştıklarını ve kliniğe davet ettiklerini vurgulayan Hügül, "Onların acılarını dindiremeyiz ama biz de hekim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Dermatolojik olarak rahatsızlıkları varsa, rahat huzurlu bir ortamda sıra bekletmeden en güzel tıbbi ve medikal tedavilerini yapalım istedik." diye konuştu.


Şehit yakınlarına istedikleri saate randevu verdiklerini ve bekletmeden muayene, teşhis ve tedavisini yaptıklarını ifade eden Hügül, kampanyanın süresi olmadığını bildirdi. Hügül, şehit yakınlarının nüfus cüzdanlarıyla gelmelerinin yeterli olacağını kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap